Filosofia


Bella Lola neix al 2010, després d’un viatge al Brasil, de la necessitat de transportar la idea del bany, colorista i vital, d’aquelles terres al Mediterrani, d’on és i se sent la Laia Vallès, l’ànima creativa de Bella Lola.

Bella Lola connecta amb la part més artesanal del disseny, defugint la temporalitat de les modes i proposant peces amb personalitat. Un bikini mediterràniament femení.

Ens inspirem en les dones reals i sabem i honrem el fet que no n’hi hagi una d’igual a una altra. Totes úniques i diferents, totes belles en el que cada una és i se sent. Per això ens agrada treballar amb tants estampats i formes diferents, perquè pensem que és una mica màgic aquell moment en què una troba, entre tots, el seu color i la seva forma, se sent corresposta, s’hi identifica.

Sabem que un bikini és la peça més petita que arribem a dur, mai anem tan com som com quan anem a la platja, amb tan sols mig metre de roba cobrint-nos... per això l’elecció d’aquesta peça ens importa i la nostra felicitat és perfecta quan podem ajudar les nostres clientes a escollir-la en persona, a les fires i mercats d'estiu, a les botigues o al nostre showroom.

És vital per a nosaltres no perdre, des de la nostra botiga en línia, aquest contacte amb vosaltres. És justament el que més ens omple i ens satisfà, poder-vos ajudar a sentir-vos radiants, tal com sou, amb el vostre bikini! Per això estem sempre connectats a vosaltres a través del nostre correu hola@bellalola.cat, i no dubteu a picar-nos a la porta si necessiteu un cop de mà.  

Bella Lola © 2016
  ·   Compra 100% segura        
  ·   Heartmade bikinis from Empordà